Yeni bir yıl, yaşadığınız mekanı yenileme fırsatı sunar ve mekanı yenilemenin en hızlı yolu da yeni bir aydınlatmayla başlar. Elbette her yıl aydınlatmanızı değiştirmek zorunda değilsiniz ancak zamanla değişen aydınlatma stilleri, yeni teknolojiler ve tasarımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Aydınlatma, yalnızca işlevsel bir amaca hizmet etmeyi çoktan aştı ve artık iç dekorun temel bir parçası olarak kabul ediliyor. Yeni yılda, hem kendinizi hem de evinizi yenilemek için mevcut aydınlatmalardan bazılarını değiştirmeyi düşünmelisiniz. Evinize sımsıcak bir hava katacak ve sizi iyi hissettirecek aydınlatma ürünlerini seçmek için 2023 Avonni aydınlatma önerileri listemize göz atın.

1. Kablosuz masa lambaları

Kablosuz lambalardan daha moderni olamaz. Şarj edilebilir, kablosuz masa lambaları bir kablo karmaşası olmadan size tüm aydınlatma avantajlarını sağlayabilir. Şarj edilebilir lambalar, bir elektrik prizinin olmadığı veya bir kablonun yer kaplamasını istemediğiniz bir alana ışık getirmenin mükemmel bir yoludur, bu nedenle kendinize bir iyilik yapın ve 72 saate kadar kesintisiz aydınlatma sunabilen Avonni kablosuz masa lambalarını deneyin.

2. Zemin Lambaları (Lambaderler)

Adından da anlaşılacağı gibi, bir zemin lambası (lambader), 150-175 cm yüksekliğinde, zemine yerleştirilmiş uzun bir aydınlatma cihazıdır. Bulunduğu oda içindeki diğer aydınlatmalardan farklı bir yükseklikte ışık sunarak, çok katmanlı modern aydınlatmaya katkı sağlar. Ayrıca kurulumu kolaydır ve Avonni ürün ailesinde çok çeşitli lambader tasarımları mevcuttur. Estetik çekiciliğinin yanı sıra, lambaderler çok sayıda şık ve benzersiz kullanım imkanı sunar.

Kurulum

Diğer aydınlatma çözümlerinden farklı olarak lambaderler, kurulum gerektirmezler. İhtiyacınız olan tek şey estetik için güzel bir köşe ve güç kaynağı için bir elektrik prizi. Profesyonel yardım almanıza, montaj sonrasında temizlik yapmanıza gerek yoktur. Arzu ederseniz oda içinde taşınabilirler ve size hareketlilik ve şıklığın ikili avantajını sunarlar.

Diğer ışıkları tamamlar

Lambaderler, bağımsız ve benzersiz bir tasarım olabileceği gibi bir odadaki aynı aileden diğer lambalarla birlikte takım olarak da bulunabilir. Apliklerden masa lambalarına kadar her tür ışığı tamamlarlar. Ayrıca odanın parlaklığını dengeleyerek sert aydınlatmayı yumuşatmaya yardımcı olurlar.

Nereye yerleştirmelisiniz?

Lambaderler, odadaki trafik akışını kesintiye uğratmayacak herhangi bir yere yerleştirilebilir. Mobilyaların yanlarında ya da iki adet tekli koltuğun arasında  kullanılabileceği gibi odaların köşelerine de yerleştirilebilir.  Odanın köşesine yerleştirilen ışıklar, odanın boyutunu uzatıyormuş gibi görünürken, ilave ortam ışığı ekleyerek odayı aydınlatırlar.

Kendinize bir iyilik yapın, Avonni lambader ürünlerini inceleyin ve ev dekorasyonuna katacağı zarafeti kendiniz görün.

3. Çift katman camlı avizeler

Soft bir camdan süzülen yumuşak ışıklar ve tüm berraklığını cömertçe ortaya koyan, kusursuz bir dış cama sahip avizeler. Bu camlara sahip avizelerimiz, evlerin salonlarını süslemeye devam ediyor. Işığın yumuşaklığını hissetmek hiç bu kadar güzel olmamıştı.
Yeni yılda, sadelik ve zenginliği bir arada sunan bu avizeleri kullanarak salonunuzu göz alıcı hale getirebilirsiniz.
 

4. Doğal ahşap aydınlatmalar

Evinizde rustik bir tasarım varsa ve doğal ahşap ürünlerden hoşlanıyorsanız, evinize ahşap aydınlatmalar eklemeyi düşünebilirsiniz. Tasarımınıza doğal bir unsur katarak, aydınlatmalarınızın evinize doku ve lüks sıcaklığı getirmesini sağlayabilirsiniz. Avonni ürün kataloğunda çok sayıda ahşap aydınlatmalar bulunur. Özellikle ahşap ve ledlerin  birleştirildiği avizeleri incelemeyi unutmayın.

5. Opal camlı aydınlatmalar

Opal cam, son derece işlevsel ve homojen bir ışık yaratmak için kullanılır. Ampulü gizler ve parlamayı azaltır, bol miktarda işlev sunan ancak doğrudan ampule bakmanın olumsuzluklarından hiçbiri olmayan çok yüksek lümenli bir LED ampul kullanmanıza izin verir. Mutfak veya banyo gibi trafiğin yoğun olduğu alanlarda kullanılması çok uygundur. Opal camlı avizeler, evinize yumuşak bir vurgu ve ambiyans ışıltısı davet eder. Son birkaç yıldır avrupa pazarında popülerliği artan opal camlı avizeler, 2023 yılında daha çok görülmeye başlanacak. Avonni tarafından üretilen opal camlı avizelerimize göz atmak isteyebilirsiniz.

2023 yılında evinizi, Avonni aydınlatma ürünleri ile yenileyin. Yetenekli tasarımcılarımız, hayalinizdeki evi aydınlatmak için çalışmaya devam ediyor.